Duimheng Zwart gepoedercoat

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende
€ 8,95 (inclusief btw)

Deze zwarte duimheng is zwart gepoedercoat. Hierdoor ontstaat een strak, modern uiterlijk. Doordat er aan het uiteinde van de heng een sier punt is gemaakt, krijgt deze een modern-klassiek uiterlijk, oftewel, deze heng is van alle tijden. 

De duim is af te hangen met een standaard zwarte duim, maar ook met de klassieke versie. Hierin zit geen kwaliteit verschil, alleen uiterlijk. 

Met deze zwarte duimhengen kunnen de meeste tuindeuren en hekken worden afgehangen. Voor het afhangen van een schuttingdeur met een "heng" geld de vuistregel dat dat de heng 2/3 van de deur zal moeten bedekken. Zo vangt de heng het hele gewicht van de deur op en heeft u de minste kans op verzakken van uw tuindeur. 

Over het algemeen heeft u maar 2 hengen per deur nodig. Als de deur wat aan de zwaardere kant is adviseren wij toch om 3 hengen te monteren. 

De hengen dienen gemonteerd te worden met M8 slotbouten. Reken voor de heng en de moer 1cm. 

Om diefstal van uw deur te voorkomen kunt u een extra heng monteren, maar dan met de duim ander om. zo kan de deur niet meer uit de duimen worden getild zonder gereedschap. 

Het vierkante gat in de duimheng is ook een inbraak preventie. op deze plek komt de slotbout net andersom in de heng als bij de rest. zo zal men altijd aan 2 kanten van de deur de moeren moeten afdraaien om de heng van de deur te kunnenverwijderen.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2021 ijzer in de tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel